sâmbătă, 27 iulie 2013

Ochelari pentru condus



        Chiar dacă nu vă propuneți să călătoriți pe timp nefavorabil sau noaptea, când vizibilitatea este mult redusă, nu întotdeauna ”planurile de acasă se potrivesc cu cele din târg”. De aceea dotările la purtător fac parte din condusul preventiv. De câte ori nu ne-au deranjat farurile celor care vin din sens opus, riscând astfel lovirea vreunei căruțe nesemnalizate, sau a vreunei vaci care se întoarce obosită de la păscut.
        Cunosc și categoria celor care preferă condusul pe timp de noapte, pentru că traficul este redus. Însă și aceștia au nevoie de un plus de vizibilitate pentru că, oameni suntem (nu lilieci), iar văzul nu ne este dezvoltat pe întuneric.
        Vin în ajutorul ambelor categorii de șoferi, oferindu-le spre încercare ochelari-condus, care cresc vizibilitatea pe timp de noapte, ceață, ploaie sau ninsoare.
        Protejând vederea de farurile care ne încurcă, astfel fiind mai siguri pe manevrele pe care le facem, pot fi folosiți ca ochelari-noapte. la o pereche de ochelari comandată, primiți bonus și tocul de ochelari.

sursa: ochelaripinhole.com

          Conduc de 20 de ani, iar vara fără ochelarii de soare nu mă urc la volan. În multe situații nu mă ajută. Cred că acești ochelari-șoferi m-ar ajuta și, în plus, culoarea galbenă (preferata mea), induce o stare de confort și optimism, astfel că amână instalarea oboselii.