joi, 4 aprilie 2013

Primăvara e aici, la Floria



          Cărei femei nu i-ar plăcea să se trezească la uşă cu un superb buchet de flori? Sunt atâtea ocazii care ar justifica acest gest din partea unui bărbat (băiat), încât chiar lipsa vreunui motiv ar fi o ocazie potrivită în a ne exprima nişte sentimente pe care, poate nu avem curajul să le spunem.
            Un buchet de flori nu poate fi refuzat. În schimb, sensibilizează, accentuează sentimente, consolidează relaţii. Domnilor, nu aşteptaţi 8 Martie pentru a oferi un buchet de flori, fiţi impevizibili! Surprizele care implică flori sunt întotdeauna deosebit de plăcute. Dacă nu aveţi inspiraţie, Floria vă salvează: vă ajută să găsiţi mesajul potrivit persoanei pe care doriţi să o faceţi fericită.
           Ce mult contează ca, în orice moment al zilei, dacă doreşti să transmiţi un mesaj, o poţi face într-un mod cât se poate de elegant. O floare poate ţine locul multor cuvinte. Sunt persoane cărora le este greu să rostească cele două vorbe care înseamnă atât de mult pentru o femeie: „Te iubesc”. Iată, le poate spune Floria în locul lor. Şi le spune deosebit de frumos.
           Se poate întâmpla să ai o zi încărcată, să nu ai timp nici măcar să o suni. Spre seară îţi aminteşti, însă nu ai curajul să o faci. Tot Floria te poate salva: suni sau dai un SMS şi în două ore problema ta nu numai că s-a rezolvat, ci a luat o întorsătură în favoarea ta: te va reconsidera, vei avea un feedback din partea ei în primele 10 minute. În 43 de oraşe din România poate ajunge buchetul ales, în doar două ore. Florăria online Floria îţi poate asocia, la dorinţa ta, o surpriză dulce sau o jucărie de pluş.
          Sunt cel puţin 15 specii de flori, plus aranjamente florale, plante vii, buchete pentru nuntă, accesorii. Nu în ultimul rând sunt buchetele speciale:

 
Dragoste în culori

Explozie de optimism

Inimă din 31 trandafiri roz

Inimă din trandafiri roşii şi roz

Love is in the air

Primăvara începe cu tine

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu