marți, 4 decembrie 2012

OnlineBijoux - eleganţa argintului



Nu mă mai satur să privesc bijuteriile de pe site-ul OnlineBijoux. Dacă m-ar pune cineva să aleg doar un produs, cred că aş face bileţele şi aş trage la sorţi. Nici nu m-aş uita la preţuri, deoarece acestea sunt imbatabile şi, mai mult, la îndemâna oricui.
          OnlineBijoux este unul dintre magazinele mele preferate de bijuterii online, în care diversitatea este la ea acasă: bijuterii de argint, altele placate cu aur, ceasuri. Este şi o categorie de „bijuterii ieftine”, ceea ce face site-ul atrăgător, la îndemâna oricui.
         De-altfel, deviza acestui site este: „O dată OnlineBijoux.ro, întotdeauna  OnlineBijoux.ro!”.
          Argintul întotdeauna a fost, pentru mine acel element de eleganţă la ţinuta unei doamne şi nota de masculinitate dacă un bărbat poartă o brăţară sau un lanţ din argint. Da, în categoria bijuterii argint sunt peste 900 de produse a căror garanţie a calităţii este certificată. Sunt atât bijuterii pentru femei, cât şi pentru bărbaţi, ba chiar verighete de argint pentru amândoi.
         Totuşi, nu puteam să nu poposesc puţin la categoria inele argint, cu sau fără pietre, care mai de care mai frumos lucrate. Nu au doar strălucirea din natura metalului, ci şi o strălucire dată de măiestria cu care a fost prelucrat. Iată un exemplu: acest inel de argint este cu pietre cubic zirconia, şlefuite şi multifaţetate. Poate fi un accesoriu potrivit unei ţinute elegante.
             În general, argintul este o soluţie rapidă a accesorizării, deoarece poate fi purtat de la o ţinută obişnuită de zi, în care avem acel ceva care ne face remarcaţi, până la o ţinută de seară, o ocazie specială, oferindu-e un plus de strălucire şi de atitudine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu