sâmbătă, 22 decembrie 2012

BringMeBack îţi readuce zâmbetul


              Unii se consolează mai repede, alţii niciodată în urma pierderii unor obiecte mai mult sau mai puţin valoroase, cu sau fără valoare sentimentală. De câte ori nu vă spuneţi: “aş da orice să-mi regăsesc …”. Cu siguranţă, acest “orice” se încadrează într-un interval al zgârceniei sau, pur şi simplu, al “putinţei”.
          Pentru a nu deprinde un tic tot pipăindu-ne buzunarele în scopul confirmării existenţei portmoneelor, actelor, cheilor, telefoanelor şi a altor valori pe care le ţinem la purtător, BringMeBack.com ne redă siguranţa, calmul şi liniştea de care avem nevoie pentru a ne concentra asupra lucrurilor importante. Astfel atenţia noastră va fi orientată asupra a ceea ce avem de făcut, iar în momentele de relaxare ne destindem cu adevărat, neavând nicio grijă. 
          Site-ul bringmeback.com vine în sprijinul uitucilor, împrăştiaţilor şi neatenţilor, dar, oricât de organizaţi am fi, oricui se poate întâmpla, la un moment dat, să piardă ceva drag. Pentru astfel de situaţii, avem opţiunea de a ne asigura că bunurile noastre vor fi găsite şi returnate, în proporţie de 90%.
          Statisticile referitoare la frecvenţa cu care se pierd obiecte m-a pus pe gânduri. Aşa că m-am informat şi iată cum, în câţiva paşi extrem de simpli, poţi “dormi pe-o ureche”, ştiindu-ţi bunurile de valoare în siguranţă:
-         Se marchează obiectele de valoare cu produsul BringMeBack. Fiecare marker are un cod unic, iar marker-ele se prezintă sub diferite forme: folie autocolantă, etichete, brelocuri.
-         Se înregistrează codul unic pe www.bringmeback.ro şi se stabileşte pentru fiecare obiect în parte o recompensă. Acestea pot fi acum returnate în cazul pierderii.Găsitorul va fi atenţionat prin marker-ul BringMeBack să contacteze prin www.bringmeback.ro, proprietarul obiectului.
-         găsitorul va introduce codul obiectului găsit pe pagina www.bringmeback.ro şi va afla recompensa, fiind astfel motivat să returneze obiectul.
-         proprietarul va decide dacă returnarea să se efectueze direct către tine sau anonim, prin intermediul BringMeBack.
-         astfel îţi vei revedea obiectul pierdut, chiar dacă n-ai fi crezut, iar găsitorul va fi recompensat cu suma stabilită de tine.
         Acest concept îţi dă încredere, te menţine relaxat în tot ceea ce faci. A fost “încercat” deja în 5 ţări europene. Mai mult, marker-ele BringMeBack pot fi folosite ca obiecte promoţionale, suport pentru promovarea siglei proprii sau a unui mesaj promoţional pentru o companie sau produs. Astfel, mesajul va fi mereu vizibil pe diferite obiecte.

Cu alte cuvinte:  "BringMeBack îţi readuce zâmbetul!"

Susţin această Campanie alături de Blogal Initiative.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu