duminică, 12 august 2012

Începe-ţi ziua cu MagicFm!



         Mă îmbăt cu gândul că mai am câteva zile de vacanţă, pe care vreau să le savurez din plin. Cum ziua bună se cunoaşte de dimineaţă, cum aş putea să-mi încep mai relaxant ziua, astfel încât să fiu bine dispusă până seara? În orice caz nu cu o bormaşină auzită de la vecinul care-şi renovează de două luni apartamentul, nici cu clopotele de la biserica din colţul blocului şi nici cu pocăiţi care vin cu broşuri şi cu chef de poveşti pe la uşi. Soneria telefonului nu mă deranjează, deoarece începe frumos, prezintă starea mea de dimineaţă: „I don’t wanna talk...”.
         Şi dacă tot sună plăcut, de ce să răspund? Mai bine ascult melodia. Fiindcă e doar o frântură, mă întind puţin şi pornesc radioul pe MagicFm. Am toate şansele să prind minunata piesă în întregime: "The winner takes it all" (Abba). În unele cazuri chiar mă mobilizez şi mă ridic energic din pat, cu chef de muncă (dar să nu exagerăm). De cele mai multe ori însă, rămân conectată pe MagicFm atât acasă, cât şi pe maşină. Totul mi se pare soft de abordat şi realizat.
           Nu ştiu dacă e secretul unei zile de succes dar, cu siguranţă, e un bun remediu pentru somnoroşi şi încruntaţi. Totodată, e un tratament preventiv împotriva stressului şi al grijilor. Îl recomand, e testat, nu are contraindicaţii, doar unele reacţii adverse care diferă de la om la persoană: cântat în baie, bâţâială cu mâna pe volan, beatitudine, amabilitate exagerată.

Susţin această Campanie propusă de Blogal Initiative.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu