duminică, 5 februarie 2012

De Ziua Îndrăgostiților, F64 te trimite la Veneția!

Am în familie pasionaţi de fotografie, în frunte cu mine. Se pare că este o modă: mulţi dintre cei care achiziţionează un aparat foto, măcar semi-profi, au impresia că fotografiile lor sunt demne de expoziţii. Adevărul este că tehnica digitală le-a dat încredere, iar Photoshop-ul, speranţe. Când eram în liceu eram foarte interesată de tehnica prelucrării filmelor şi fotografiilor alb-negru. Stăteam ore în şir în baie developând şi prelucrând poze pe hârtie. Stăteam cu mâinile în revelator şi fixator, însă marea revelaţie era când camera îmi era plină de fotografii puse la uscat, iar părinţii mi le admirau.

Cine nu şi-ar dori un aparat compact Canon? Dar dacă mai spun că acel aparat are şansa să vadă Veneţia, ce ziceţi? Celebrul site F64 oferă, de ziua îndrăgostiţilor, posibilitatea de a câştiga o excursie la Veneţia pentru toţi cei care achiziţionează, online sau din showroom, un aparat compact Canon.
Un compact Canon ar completa perfect trusa de călătorie, fără să o încarce, având dimensiuni reduse. Pe lângă avantajul greutăţii si al spaţiului redus, un punct forte este avantajul calităţii Canon.

Nu numai că e foarte posibil să petreci, împreună cu alesul (aleasa), un weekend în Veneţia, dar ai şansa să şi păstrezi amintirile frumoase, surprinzând momentele dragi cu noua achiziţie, Canon. Mai mult, F64 oferă, pe lângă marele premiu, alte 10 premii, pentru cei mai puţin norocoşi.

Susţin această campanie F64, alături de Blogal Initiative.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu