marți, 18 octombrie 2011

ASUS - The Republic of Gamers (ROG) – Alegerea campionilor de pretutindeni

Numele brand-ului ASUS vine de la ultimele patru litere din Pegasus, calul înaripat din mitologia greacă. El reprezintă inspiraţia în artă şi învăţare. ASUS incorporează puterea, spiritul creativ şi puritatea, simbolizate de agilitatea acestei creaturi mitice, creşterea calităţii şi inovaţiei cu fiecare produs lansat pe piaţă.

O incursiune în lumea ROG poate fi imaginată ca o desprindere din acest Univers și intrarea într-o lume paralelă, o lume a perfecțiunii. Republic of Gamers (ROG) reprezintă cele mai bune produse ASUS dedicate jucătorilor pasionați din întreaga lume. Evoluând de la o ştampilă aplicată pe primele plăci de bază overclocking în 2006, eticheta ROG este acum un nume comercial, semnul suprem al desktop-urilor şi al notebook-urilor de top pe secțiunea gamming și nu numai. Prin inovaţia tehnologică, proiectare, cercetare şi dezvoltare overclocking, ASUS ROG oferă produse certificate cu grafică superioară, viteză și performanță care îl detașează net de competiție. Pătrunzând în Universul ROG, gammer-ul va juca mai agresiv şi va domina restul jucătorilor dintr-un LAN, mai mult decât oricând înainte, eliberat de cătuşele standardelor și calculelor lumii obișnuite prin aderarea la valorile de top a Republicii Gamer-ilor, nesupuse parcă nici unei legi fizice clasice.



Incontestabil lider mondial al plăcilor de bază și video, acoperind 40% din producția globală de motherboards, în ultima perioadă ASUS se dezvoltă rapid și în domeniul laptop-urilor, intrând cu “tupeu” în Top 10 prin împingerea la extrem a limitelor stilului şi inovaţiei. ASUS este o companie de multi-consum, oferind un sortiment de produse pentru viaţa de zi cu zi, întruchipând în mod constant virtuţi specifice și maxime în fiecare categorie de produse, adresate atât consumatorului obișnuit cât și celui de top.

Intrând în Universul ROG vom descoperi tehnologia de ultimă oră în domeniul plăcilor de bază, plăcilor grafice, notebook-uri pentru jocuri, căști, sisteme de calcul precum și, ca o noutate, un impresionant monitor 3D cu diagonala de 27 inches. Apărută în urmă cu 5 ani, gama ROG se axează pe dezvoltarea de echipamente hardware de înaltă performanță.


“…filosofia ROG se bazează pe ideea performanței de primă clasă, pe controlul inovativ conferit utilizatorilor și pe designul conceput special să răspundă cerințelor pasionaților de jocuri”, declara Jackie Hsu, Vicepreşedinte ASUS.



Concepute pentru jucătorii experimentaţi care vor să se bucure de jocuri oriunde s-ar afla, notebook-urile pentru gaming utilizează cea de-a doua generaţie de procesoare Intel Core şi grafica NVIDIA GTX 560M pentru performanțe remarcabile. Jucătorii care vor acțiune pe desktop vor descoperi noul sistem de gaming CG8565, dotat cu o placă de bază cu chipset Z68, carcasă cu design inspirat de avioanele de luptă invizibile și funcții de overclocking simplu de utilizat.


Primul dispozitiv periferic din familia ROG este setul de căști Vulcan ANC, cu tehnologie de atenuare activă a sunetului, asigurând o experiență audio imersivă indiferent de mediul de joc. Combinând puternicul hardware ROG și ataşându-l la un display ASUS VG278H 3D de 27 inches, conceput pentru jocuri, jucătorii vor pătrunde în atmosfera ultimelor apariţii.


Dacă tot “gustăm” universul ROG, să facem “cunoștință” cu un reprezentant al Republicii: G74Sx 3D, notebook de înaltă performanță pentru pasionații de jocuri. G74Sw 3D dispune de puterea celei de-a doua generații de procesoare Intel Core i5 și i7 cu patru nuclee. Grafica NVIDIA GeForce GTX 560M asigură un număr mare de cadre pe secundă la rezoluție nativă și setări ridicate ale detaliilor pe ecranul FullHD cu diagonala de 17 inches. NVIDIA 3D Vision oferă utilizatorilor o nouă dimensiune a jocurilor şi filmelor. Tastatura prietenoasă pentru jocuri aduce, de asemenea, un avantaj suplimentar în arenă.



Revenind “cu picioarele pe pământ”, ca experienţă personală, nu poţi decât să îţi spui că imposibilul există, incursiunea în ROG nefiind doar un overclocking al imaginației, ci realitatea palpabilă a perfecțiunii, iar ție ca intrus nu-ţi mai rămâne decât să spui: “…Engage”!




Aceasta a fost etapa numărul 6 din concursul SuperBlog 2011.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu