luni, 26 iulie 2010

Have fun with PC Fan

Am un laptop cam vechi, tocmai de aceea am mare grijă de el, deoarece ar fi bine să treacă, împreună cu mine, perioada crizei economice.

Pentru că el are grijă de mine şi-mi oferă în fiecare zi posibilitatea desfăşurării activităţilor legate de serviciu, de relaxare şi de socializare, am şi eu un cadou pentru el: un Cooler Master NotePal. Se pare că-i place, deoarece are trei ventilatoare, fiecare având 7cm diametrul şi nu se mai supraîncălzeşte ca mai demult.

Consider că ataşarea unui cooler la laptop sau notebook este obligatorie în cazul rulării îndelungate de programe care solicită placa grafică şi procesorul. Prin scăderea temperaturii componentelor creşte automat timpul de viaţă al acestora, cu alte cuvinte laptopul care v-a devenit un prieten drag vă va fi alături mai mult timp.

Nici nu ştiţi cât de mult se evită supraîncălzirea şi ce confort oferă chiar utilizatorului! Sunt tentată să-l numesc “gerovitalul” laptop-urilor.

Coolerul despre care vă scriu poate fi ataşat la laptop-uri de diferite dimensiuni, de la 12-inch la 17-inch şi este din aluminiu. Sunt multe tipuri de coolere, la preţuri cât se poate de rezonabile, având în vedere serviciile benefice pe care le face laptop-ului.



Dacă vreţi să aveţi un laptop care-şi dă aere, luaţi-vă un cooler!

duminică, 25 iulie 2010

QuickMall it's for all

Este de apreciat orice iniţiativă a unei firme de a se extinde, de a se relansa într-o formă nouă. Dacă acest lucru se realizează într-o perioadă de criză economico-financiară este, cu adevărat, un exemplu de urmat.

QuickMall este site-ul care, prin serviciile oferite, permite dezvoltarea afacerilor prin comerţul online într-un mod facil şi profesionist.
În doar cîteva minute puteţi găsi ceea ce căutati după branduri sau după categorii de produse. Pe quickmall.ro aveţi la dispoziţie o vastă gamă de laptop-uri, notebook-uri, aparate foto, video, GPS, console, iPad, iPod, accesorii GSM.

Totodată, aveţi la dispoziţie toate detaliile legate de comandă, livrare, preţ, garanţie, astfel încât serviciile oferite să fie sigure optime şi apreciate de clienţii acestui site. Comerţul online este preferat tot mai mult în detrimentul celui clasic, deoarece tranzacţiile se operează cu o mai mare rapiditate. Pe QuickMall produsele sunt detaliate astfel încât să nu ridice semne de întrebare şi să nu lase loc de neclarităţi.

Cu alte cuvinte „QuickMall it's for all” , deviza site-ului, exprimă foarte clar diversitatea produselor şi serviciilor oferite. Vă invit, aşadar, să vizitaţi cu încredere site-ul QuickMall.

Odată cu lansarea site-ului QuickMall, m-am înscris în competiția pentru un iPad. Dă și tu sfoară-n țară!

Numărul meu norocos este 102300.

Comerţ electronic cu platforma Teamshare

Orice comerciant consacrat sau în devenire are drept scop găsirea modalităţilor de creştere a vânzărilor şi, totodată a profiturilor, prin utilizarea unor oportunităţi oferite sub formă de comerţ electronic.

În multe cazuri această formă, de comerţ electronic, facilitată de un magazin virtual, este preferată din multe puncte de vedere: se poate accesa în orice moment al zilei, atât de la serviciu, cât şi de acasă, nu necesită mult timp, astfel încât unele afaceri online fiind mai rentabile decât cele realizate prin metode clasice.

Lăsând la o parte criza economico-financiară mondială, afacerile online devin o necesitate, iar promovarea produselor şi lansarea ofertelor prin magazine online va deveni indispensabilă unor companii care se respectă. Nu vor întârzia nici avantajele în faţa firmelor concurente.

O afacere pe timp de criză înseamnă orice serviciu care vine în folosul unei societăţi, cum ar fi: atragerea de vizitatori către site-ul firmelor, achiziţia de noi clienţi, fidelizarea celor existenţi prin programe promoţionale, discount-uri sau alte forme avantajoase. Prin toate acestea se ajunge la creşterea vânzărilor şi la prosperitatea afacerii online.

Magazinul virtual are nevoie de un aspect usor de accesat, care să conţină motoare de căutare după anumite criterii, astfel încât posibilul client să găsească uşor produsul dorit. Totodată, în comerţul electronic este importantă şi diversitatea. Clienţilor le este mai uşor să se decidă asupra unui produs dacă furnizorul este acelaşi.

Platforma de servicii web Teamshare vine în sprijinul tuturor celor care doresc să realizeze afaceri online cât mai profitabile.

sâmbătă, 24 iulie 2010

Tensiometrul: “un prieten” de nelipsit

Ştim cu toţii că bolile cardiovasculare sunt pe primul loc între bolile care cauzează decesul, în întreaga lume. Medicii se luptă cu pacienţii care au astfel de probleme, oferindu-le cele mai bune sfaturi: o alimentaţie raţională, multă mişcare şi un program bine organizat de odihnă activă şi pasivă.

Pentru persoanele predispuse la boli cardiovasculare, un aparat foarte util este tensiometrul. Acesta, desigur, trebuie să aibă rol strict informativ, deoarece nu suplineşte un consult de specialitate. Totuşi, un tensiometru poate salva vieţi. Folosirea unui tensiometru implică şi o minimă cunoaştere a unor intervale şi valori normale ale tensiunii şi pulsului, valori pe care le regăsim la orice model de tensiometre. Constatarea unor valori anormale trebuie să fie un semnal de alarmă şi, în acest caz, este indicat să se apeleze la medicul cardiolog.

Pentru achiziţionarea tensiometrului potrivit cerinţelor familiei, se poate opta pentru:
- tensiometre aneroide profesionale
- tensiometre digitale
- tensiometre cu stetoscop

Orice tip de tensiometru alegeţi, va avea o listă de instrucţiuni care vă va ajuta să interpretaţi corect valorile afişate. Din punctul de vedere al preciziei, tensiometrele cu stetoscop necesită o cunoaştere mai minuţioasă.

Întreţinerea tensiometrelor este foarte simplă, fiind alimentate cu baterii obişnuite. Afişajul este suficient de clar şi mare, încât chiar persoanele în vârstă să se poată descurca uşor.

marți, 20 iulie 2010

O provocare pentru bloggeri

Dupa celebrul şi mult-disputatul Superblog din anii trecuţi, iată o ediţie estivală care are menirea de a-i readuce pe bloggeri în competiţie.

Aşadar, ”M-am înrolat în BLOGWARS!”, o misiune de 11 săptămâni.

Toţi cei interesaţi sunt invitaţi să acceseze www.blogwars.ro şi să se înscrie până la data de 1 august.

Govora - o staţiune fără vârstă

- Este mijlocul verii, se aude vocea drăgălaşă a fetiţei.

Nu am reacţionat imediat dar, în câteva secunde, mintea mea a calculat cât a mai rămas din vacanţa mare, de care ne bucurăm doi din cei trei membri ai familiei. Astfel că m-am auzit spunând:
- Diseară avem Consiliu de familie, iar pe ordinea de zi este doar un subiect: stabilirea locaţiei şi a duratei concediului.

Până la „ceasul marilor hotărâri” m-am documentat pentru a prezenta oferte complete şi pentru a ne fi mai uşoară alegerea.
După deliberări, prin excluderea locaţiilor deja vizitate, am hotărât ca anul acesta să străbatem un drum de aproximativ 280 de km de la Cluj-Napoca la Băile Govora, un drum cu urcuşuri şi coborâşuri între două oraşe care sunt situate aproximativ la aceeaşi altitudine, 350-400 m.

Govora - vedere generală
Mă veţi întreba: „De ce Govora?"

- n-am fost niciodată în Oltenia
- anul acesta sunt 100 de ani de la numirea ei ca staţiune balneo-climaterică
- împrejurimile adună multe monumente istorice şi de artă, muzee, mănăstiri care au propria legendă şi care abia aşteaptă să fie admirate
- având în vedere că afecţiuni respiratorii pot avea şi cei mici, mergem pe principiul “să previi este mai uşor decât să tratezi”, astfel că o ducem şi pe fetiţa noastră de 8 ani

Govora - izvoare termale
Govora - izvorul Ferdinand

- este numită "staţiunea fără vârstă" însă, totodată este şi „staţiunea tuturor vârstelor” deoarece menţine familia unită, adunând trei generaţii (pe principiul 3 în 1), fiecare găsind relaxare, confort, refacere.

Bălăceală pentru toţi

Nu cunosc staţiunea, însă bântuind în spaţiul virtual am rămas cu impresia că fiecare membru al familiei mele va rămâne cu amintiri frumoase din aceste locuri. La întoarcere vă voi povesti mai multe.

- Mami, bagajul meu e pregătit!...