joi, 5 august 2010

Innobileaza-te cu o mobila noua

Acum 5 ani ne-am renovat si reamenajat apartamentul de trei camere in care locuim. Am avut norocul unei mosteniri frumoase, asa ca ne-am propus sa ne refacem complet apartamentul astfel incat sa fie cat mai durabil, cat mai practic si, in acelasi timp si modern.

Aveam o mobila veche de 30 de ani care nu pot spune ca era urata insa, pe langa faptul ca scartaia la orice deschidere si inchidere, incepea sa se dezmembreze. Dupa ce a aparut si minunea noastra de fetita pe lume, aveam impresia ca este prea multa mobila, prea mare, cu prea multe colturi si portiuni cu sticla.

“Rasfoind” site-ul VreauMobila am descoperit piese de mobilier care s-ar fi potrivit perfect apartamentului nostru. Sugestiile referitoare la modul de aranjare, la ambient, la culori, lumina, stil, mi-ar fi fost de mare folos la vremea respectiva. Atunci ne-am documentat de la prieteni, am furat idei din alte case pe care le-am vizitat. Parerea specialistului ne-ar fi usurat munca de o luna.

Acest articol il dedic tuturor celor care doresc o inlocuire a mobilierului vechi cu altul nou printr-o schimbare atat de stil, cat si a modului de viata. Recomand vizitarea blog-ului VreauMobila, unde gasiti multe sfaturi utile.

Site-ul VreauMobila este structurat astfel incat gasesti toate tipurile de mobilier, cu accesoriile aferente: mobilier de casa, de birou, saltele, canapele, fotolii, scaune, mese, mobilier dedicat in functie de domeniul activitatii firmei, chiar electrocasnice care sa vina in completarea pieselor de mobilier si accesorii care evidentiaza bunul gust si rafinamentul proprietarului.

Atat de minutios sunt prezentate produsele, incat nu trebuie decat sa accesati butonul “Detalii produs” si veti afla, cu lux de amanunte: dimensiuni, culori disponibile, preturi cu sau fara tva, facilitati si mecanisme, detalii tehnice de montare.

Fiindca tot stau eu cocarjata in fata calculatorului, mi-a facut cu ochiul un scaun de birou in care deja ma simt confortabil daca inchid ochii si-mi las gandurile libere.Scaun de birou Samba

Ce fericite ar fi fetitele sa aiba o astfel de camera!Mobilier copii

Parca as lucra altfel intr-un astfel de birou.Birou managerial

“Particip la concursul organizat de VreauMobila.ro – Mobila dintr-un singur click“

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu