vineri, 5 februarie 2010

Visând cu ochii deschişi

Fiecare dintre noi are dreptul ( chiar dacă nu stă înscris în Constituţie) să viseze la o călătorie, la o persoană, la o mancare gustoasă, la o rochie de mireasă, la un cont cu sold din multe cifre.

Acest moment ne poate mobiliza , ne poate da forţă, ne ambiţionează să luptăm pentru a obţine ceea ce ne dorim. Alteori, consolarea ne face doar să oftăm şi să ne întoarcem la ale noastre obiceiuri plictisitoare.

Daca tot rămânem pe tărâmul imaginaţiei, aş propune să ne relaxăm îndreptându-ne privirile spre „Perla Pacificului”, insula Bora Bora, în Polinezia Franceză.

Bora Bora este considerat cel mai romantic loc de pe Pământ, asta nu însemnă că este o atracţie turistică doar pentru luna de miere.

Puteţi începe prin a vă gândi cum ajungeţi acolo. Vă pot ajuta căutând pe www.paravion.ro. Aici găsiţi soluţiile cele mai sigure pentru a decola la destinaţia aleasă.

Mă veţi întreba ce este aşa deosebit acolo. Camerele de hotel nu sunt despărţite de pereţi, ci de apă. Cazarea în bungalow-urile de deasupra nivelului apei te face să te simţi în paradis.

În ceea ce priveşte ispitele insulei, acestea sunt atât terestre, cât şi acvatice: snorkeling printre peşti viu coloraţi, aqua safari pâna la o adâncime de 35 metri, hrănitul rechinilor înfometaţi, protejat de o cuşcă şi înarmat doar cu provizii de peşte decapitat. Sau, mai simplu, plimbarea şi surprinderea peisajelor de vis.

Dacă v-aţi hotărât să vă îndepliniţi visul, începeţi de aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu