luni, 23 noiembrie 2009

Un vis devenit realitate

De mici copii visam la maşinile Toyota. Un model Toyota reprezenta pentru noi un idol, un Rege al şoselelor, maşina împliniţilor. Visul continuă şi în prezent. Brandul Toyota îţi induce instantaneu noţiunea de confort, siguranţă, eleganţă ... ce mai, marfă japoneză! Nu cred că există cineva care să nu întoarcă privirea după o maşină Toyota şi să ofteze adânc, sperând că poate într-o zi va reuşi să conducă un astfel de automobil.

Până acum brandul Toyota era apanajul celor avuţi, cu un standard de viaţă ridicat. Însă ... surpriză!!! Visul dintotdeauna poate deveni realitate prin noua ofertă: Programul TOYOTA OPTIMO. Îmbinând atributele bine cunoscute ale brandului cu dotări de ultimă oră, cu o fiabilitate crescută şi, nu în ultimul rând, cu un preţ imbatabil pe piaţă, promoţia OPTIMO vine în întâmpinarea dorinţelor potenţialilor cumpărători cu trei super modele: Noul Yaris 1.0 L VVT-i - 5 uşi Optimo, Noul Yaris 1.33 L Dual VVT-i - 5 uşi Terra şi Noul Auris 1.33 L Dual VVT-i - 5 uşi Terra.

Toată gama din oferta OPTIMO dispune de oglinzi exterioare reglabil electric, jante de 14” sau 15” (depinde de model), aer condiţionat, airbag-uri frontale şi laterale, direcţie asistată electric, ABS & EBD & BA, închidere centralizată cu telecomandă şi multe alte dotări. În plus, sistemul Toyota Optimal Drive oferit pentru cele trei modele reduce la minimum consumul de combustibil şi emisiile, ducând la cote de invidiat performanţele maşinii.

Noul Yaris 1.0 L VVT-i – motorul compact şi ultrauşor în trei cilindri ales ca “Motorul Internaţional al Anului” doi ani consecutiv 2007 şi 2008 oferă Noului Yaris 1.0 L VVT-i o putere de 51 kw (69 CP) şi un cuplu de 93Nm la 3.600 rpm. Considerat ca unul din cele mai puternice motoare din lume la clasa lui, motorul de 1.0 litri consumă doar 5 litri/100 km. Preţul ofertei este de 9.999 euro (TVA inclus).

Noul Yaris 1.33 L Dual VVT-i - dispune de un motor pe benzină de 1,33 litri, din ultima generaţie de motoare ultrauşoare Toyota. Cu aceleaşi dimensiuni cu cel de trei cilindri, motorul cu patru cilindri ai Noului Yaris 1.33 L Dual VVT-i dezvoltă o putere de 74 kw (101 CP) şi un cuplu de 132 Nm. Preţul ofertei este de 10.999 euro (TVA inclus).

Noul Auris 1.33 L Dual VVT-i – este dotat cu un motor dual VVT-i de 74 kw (101 CP) la 6000 rpm şi un cuplu maxim de 132 Nm la 3800 rpm. Motorul în 4 cilindri dispune de transmisie manuală în 6 trepte ca dotare standard, având un consum combinat de doar 5,9 litri/100 km. Preţul ofertei este de 12.869 euro (TVA inclus).

Dacă şi aceste preţuri deosebit de tentante vi se par prea mari, mai puteţi obţine o reducere de încă 3.800 lei (TVA inclus) prin programul “rabla”.

Făcând o scurtă comparaţie cu alte branduri şi luând în considerare raportul preţ-calitate, Programul TOYOTA OPTIMO poate împlini acum visul tuturor, transformând în realitate dorinţa de a avea şi conduce propria Toyota.

Aceasta a fost proba nr. 31 a concursului SuperBlog 2009 susţinut de PC NEWS.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu