vineri, 6 noiembrie 2009

"O mie de dorinţe doar cu Quelle"

Îmi amintesc cu câtă grijă răsfoiam revistele Quelle în anii ’80!
E de neconceput să mai spună cineva, în 2009, că nu a auzit de Quelle. Ca orice creatură omenească feminină, sunt preocupată de ceea ce aşez pe mine şi de modul în care fac acest lucru. Nu e uşor! Şi nu fac parte din categoria celor care-şi petrec viaţa la shopping din simplul motiv că nu am timp.

Şi atunci cum fac acest lucru? Nimic mai simplu, nimic mai comod decât să stau seara relaxată la laptop şi să-mi încânt privirea cu fel şi fel de toalete şi nu numai. Vă dau şi vouă pontul de unde vă puteţi alege haine online.


Pentru a vă deschide apetitul vă spun doar că găsiţi o gamă completă din categoria îmbracaminte, indiferent de vârstă, sex, mărimi, ocazii. Iar pentru a nu fi acuzaţi de egoism, căutând haine pentru satisfacerea propriului gust, le putem face şi celor din familie o surpriză optând pentru accesorii destinate locuinţei, grădinii, articole sportive, chiar jucării. Important este faptul că e în aşa fel conceput site-ul, încât găsiţi foarte uşor orice, după criteriul ales.

Dacă v-am trezit interesul şi nu mai aveţi răbdare, vă recomand o vizită scurtă către acest magazin de haine online, pentru ca apoi să reveniţi pentru a împărtăşi păreri. Iată punctul meu de vedere, mai precis de ce merită să laşi alergătura prin magazine pentru această opţiune:

- încă de la deschiderea site-ului se observă buna organizare, adică „ea”, „el” sau cei mici au rubrici separate
- bine-venite pentru această perioadă de criză sunt „ofertele promoţionale” şi „lichidările de stoc”
- dacă urmăreşti periodic site-ul, la revenire nu trebuie să vizualizezi tot pentru a găsi ceva nou, deoarece este categorie specială de „noutăţi”
- nu lipseşte actualizarea site-ului în funcţie de sezon şi de sărbătorile apropiate
- "coşul de cumpărături" îţi permite să vezi în orice moment totalul produselor comandate
- dacă doreşti neapărat să răsfoieşti un catalog, nu doar dai pagină de pagină, ci ai analiza fiecărui produs, trebuie doar să pui mouse-ul pe el; iar pentru bunicuţele care nu au vederea prea bună, se poate chiar mări pagina
- când cauţi o piesă de îmbrăcăminte ai impresia că e dulapul tău....ştii exact unde să cauţi: banda din stânga îţi pune la dispoziţie aranjarea după marca preferată, categoria de produs căutată, preţ, culori
- pentru cei care nu prea ştiu ce li se potriveşte sau nu sunt hotărâţi în privinţa mărimii este o rubrică de „consiliere” în care vi se elucidează orice nelămurire (inclusiv abilitatea de a face nod la cravată)
- foarte mult mă încântă prezentarea pe manechine, aşa încât oricine îşi poate forma o idee asupra felului cum arată produsul
- specificarea materialului (chiar a croiului) şi descrierea sortimentului cu lux de amănunte te face să crezi că pui mâna pe produs
- diversitatea culorilor îţi face alegerea uşoară

Tot ce am menţionat mai sus se regăseşte în magazinul de haine online Quelle.
Rochia mea preferată

Am avut reala plăcere să scriu acest articol pentru SuperBlog 2009 organizat de PC NEWS.

3 comentarii:

  1. Nu se poate sa spui ca e rochia ta preferata iar poza sa se numeasca ”rochia 2”. :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiu ce te complici cu 1000 de dorinte, ca oricum sunt pe punctul de face poc, deci nu ced ca iti pot indeplini nici macar 1 dorinta :))
    Frmusica rochia, btw

    RăspundețiȘtergere
  3. daca ar da si domnita ce poarta rochita ca bonus tare bine ar mai fi :D

    RăspundețiȘtergere