duminică, 15 noiembrie 2009

“Mens sana in corpore sano”

Super sporturi direct la tine acasă sau mişcare la libera alegere

Peste tot în jurul nostru, în viaţa de zi cu zi, suntem bombardaţi cu mesaje de tipul „Fă mişcare ... 30 de minute de sport pe zi ... sănătatea minţii şi a trupului e dată de mişcare ... evitaţi o viaţă sedentară ...etc”. Reviste, ziare, televiziuni, radiouri, panouri publicitare, acasă, la serviciu, pe stradă, la telefon, peste tot suntem „împinşi de la spate” să facem mişcare, să ne dezmorţim trupul înţepenit în sedentarism de o viaţă aflată într-o cursă nesfârşită şi infernală cu timpul.

Nevoia de „material” ne transformă pe zi ce trece, din ce în ce mai mult, în robi ai muncii, ai stressului cotidian, în ... workaholici dedicaţi 100% dorinţei de beneficii imediate, de „confort” şi „siguranţă” falsă a zilei de mâine. Timpul nu ne mai permite să facem mişcare, comoditatea de asemenea şi, nu în ultimul rând, factorul material ne „leagă” de scaune, canapele sau fotolii confortabile.

În acest „complex” rutinat al comodităţii şi stress-ului zilnic, TNT Games vine cu o rezolvare practică a tuturor acestor probleme: consola Nintendo Wii, eliminând cu succes “motivaţiile” de timp, spaţiu, bani.
Revoluţionarele platforme îţi dau nesperata posibilitate de a face mişcare acasă, aducând în acelaşi timp şi buna dispoziţie şi ocazia de a-ţi petrece puţinul timp liber într-un mod sănătos, deconectant şi util.

Cu Wii Sports Resorts şi Wii Fit Plus ai şansa de a te distra şi de a face sport în acelaşi timp, singur sau împreună cu prietenii.
Astfel, Wii Sports Resorts, prin intermediul Wii MotionPlus, accesoriu hi-tech de ultimă generaţie, pune la dipoziţia utilizatorului 12 sporturi virtuale (printre care tenis de masă, ciclism, tir cu arcul, ski nautic, scrimă, baschet, golf, bowling, frisbee sau canotaj). Nu ai decât să setezi sportul favorit şi … te trezeşti instantaneu în mijlocul acţiunii. Trebuie doar să treci peste “supărarea” că vei fi învins de multe ori, cel puţin la început, de un partener virtual (asta în cazul în care nu ai un prieten cu care să te lansezi în adevărate competiţii sportive). Şi toate acestea acasă, în faţa “iubitului” televizor, “pe teren propriu” cum se mai spune în sport.



„ Eeeeeee.... mie nu-mi prea plac sporturile, aş prefera o sală de fitness, ceva de întreţinere corporală... ” ai putea spune. Nimic mai simplu şi eficient. Platforma Wii Fit Plus acoperă şi această “doleanţă”. Cu ajutorul unui accesoriu special, o placă Wii BalanceBoard, Wii Fit îţi dă ocazia de a urma un program mai mult decât complet de fitness chiar în propria casă. Tot ce-ţi ramâne de făcut este de a alege dintr-o gamă variată de exerciţii din gama Aerobic, Musculatură, Yoga şi Echilibru.
S-a terminat cu timpul pierdut în trafic spre centrele mai mult sau mai puţin moderne şi aglomerate de fitness, cu jena unor kilograme în plus, cu suportarea fiţelor celorlalţi participanţi şi cu achitarea abonamentului lunar indiferent de prezenţă. Să nu mai pomenim de antrenori particulari pe care puţini dintre doritori şi l-ar putea permite. De acum Nintendo Wii va fi antrenorul nostru şi numai al nostru. Wii Fit Plus va deveni foarte repede cel mai bun prieten al oricărui doritor de întreţinere corporală urmărind atent o dezvoltare echilibrată a corpului nostru prin intermediul unui software specializat, elaborat şi complex ce ne oferă indici comparativi Body Mass Index, raportaţi la vârstă şi înălţime, grafice detaliate, calendar de activitate, istoric, jurnal de activitate.



Garanţia plăcerii şi a calităţii pachetelor Wii Sports Resorts (cu peste 1,5 milioane de exemplare în Europa în doar două luni de la lansare) şi Wii Fit Plus (peste 22 de milioane de unităţi vândute) stă chiar în brandul NINTENDO care de la lansarea din 1983 a Nintendo Entertainment System™, a comercializat peste 3,1 miliarde de jocuri video si peste 526 de milioane de unităţi hardware, stabilind record în domeniu.

Aşadar, bucuraţi-vă de sănătate cu o platformă inteligentă!

„Şi te-ai dus, dulce minune”....mai precis proba nr. 24 a concursului SuperBlog 2009, organizat de PC NEWS.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu