miercuri, 25 noiembrie 2009

ATI Eyefinity – Panoramă 100% în mijlocul acţiunii

Cu ajutorul noului GPU de la AMD, compatibil DirectX 11, revoluţionara tehnologie ATI Eyefinity permite acum unui singur GPU să suporte simultan până la 6 monitoare independente. S-a reuşit astfel impulsionarea modului de lucru până la limite incredibile acum câţiva ani prin lărgirea şi mărirea spaţiului vizual de lucru, precum şi prin acceptarea simultană de multitasking.
Dispunând de o configurare simplă şi o upgradare flexibilă, inovativa tehnologie ATI Eyefinity desfiinţează limitele vizualului, impuse până acum de un singur monitor, instalând în faţa ta un adevărat “video surround”.
Operând cu până la şase monitoare de rezoluţie înaltă simultan şi independent, sistemul ATI Eyefinity poate fi configurat cu o flexibilitate de invidiat în configuraţii multiple landscape sau portrait.



Pot fi vizualizate astfel aplicaţii complexe 3D, tehnologia de ultimă generaţie multiple display ATI Eyefinity suportând Duplicate Mode Operation (desktopul “clonat” în monitoare multiple) sau Extended Mode (desktopul extins pe mai multe monitoare) în orice sistem de operare incluzând Windows 7, Windows Vista sau Linux. Ideal pentru un mod de lucru optim este să folosim şi o placă video Radeon HD 5870.
Nefiind un gamer înrăit aş dori să testez noua tehnologie ATI Eyefinity la început pentru vizionarea unor filme HD. Am câteva zeci de documentare filmate în sistem IMAX şi sunt foarte curioasă să simt pe “pielea mea” experienţa ATI Eyefinity. Ştiu că datorită acestei tehnologii pot grupa monitoarele într-o suprafaţă integrată de vizionare, creând astfel un adevărat Home Cinema putând, de asemenea, “aranja” noul ultra ecran în mod landscape sau portrait depinzând de preferinţele sau setările aplicaţiei video utilizate şi, toate acestea la o rezoluţie de până la 5760 x 2400. Dând drumul la film te transpui în mijlocul filmărilor, participând parcă activ la acţiune. Totul devine atât de aproape de real încât la final îţi va veni greu să-ţi revii.


Cu ATI Eyefinity trăieşti intens!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu